Мнението е на практикуващ магьосник  рунолог: Това е Безупречен способ бързо

...
Мнението е на практикуващ магьосник  рунолог:
Това е Безупречен способ бързо
Коментари Харесай

Не е фантастика: „Никога никого не молете за нищо …“

 сила

Мнението е на практикуващ магьосник  рунолог:
Това е Безупречен прийом бързо да  повишите своя, а също по този начин и: да постигнете стремглав триумф в работата, бизнеса, да ви преследват постоянно шанс, прелест и здраве … и опция да  постигнете всяка, даже и невъзможна на пръв взор,  цел!

Руническата магия е друга от ритуалната, в нея енергийното равнище на поръчителя е доста значимо. Разбира се, първо би трябвало да отстраните  всевъзможен негативизъм и чак по-късно да работите върху силата.

Но без дейностите на самия клиента не може да мине. От всички разнообразни способи за възстановяване на силата ще ви опиша за един елементарен и ефикасен. Можете да го изпробвате сами –  по какъв начин работи на процедура.

Хората постоянно прехвърлят  част от отговорността за своя живот на други хора (дори и когато тези другите  не желаят това). В резултат:  хората освен не могат да получат сила от отдадената им от източника интензивност, само че и изпадат според.

Още по-лошо е, когато молите някой да поеме и да реши ВАШИТЕ проблеми. В случая  приказваме за „ безплатна “ помощ на родствена, персонална и другарска основа, а не за платени услуги. Въпреки че хората и по този начин постоянно изпадат според от това.

А най-лошият случай:  когато желаете услуга от някой, който е по-силен от Вас. Което  означава  вашия брачен партньор, брачна половинка, или началник, който има  доста повече благоприятни условия и лостове  да въздейства на обстановката. Да печели повече, да има по-влиятелно семейство, да стои по-високо на обществената стълба и по този начин нататък ….

Когато се обръщате с молба към такава личност, просто изливате  силата си в нищото. И даже и настояването ви да бъде изпълнено бързо –  няма значение. Вие нямате никакви лостове да влияете на обстановката, а с молбата си падате все по-надолу (губите енергия), ставате  все по-слаби и по-слаби.

И вероятното преди,  към този момент става безусловно невероятно, стартират проблеми  в персоналния си живот и в последна сметка – със  здравето.

Ако преди малко сте решили да живеете единствено една две – седмици нищо от никой да не желаете, до парадокс – нищо, Енергията ще стартира да се връща при вас стремглаво ден след ден, час след час. Ще бъдете в действителност изумени!  Опитайте!

Инга Парадайс

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР